Istinite priče-magazin Aura

Sonja P. (25) iz Sarajeva -ISTINITE PRIČE
SAMO DAN NAKON ZARUKA, ŽELJELA SAM OSTAVITI VJERENIKA
Dan poslije zaruka ništa više nije bilo isto. Probudila sam se mrzovoljna, umorna , bezvoljna.Vjerovatno sam doživjela veliko uzbuđenje pa je zbog toga , mislila sam. Ali, ni narednog se nisam osječala bolje.Tada nisam znala kako me đavo polako uzima pod svoje, muti mi razum , a kasnije tjera da činim nerazumna djela
Kod sarajevske isjeljiteljke i vidovnjakinje Nine saznala sam za zamku u koju sam upala .Moja drugarica ljubomorna na sreću koju sam uživala, poslužila se nečistim radnjama da mi napakosti. uspjela je . Gubila sam kontrolu nad fakultetom , pokvarila odnose sa roditeljima, a bez razloga sam od sebe otjerala Arijana,tadašnjeg vjerenika.Sreća nije bilo kasno da mi se pomogne.
ARIJAN-LJUBAV I PODRŠKA
Uživala sam u sretnom djetinjstvu. jedinica sam pa su mi roditelji ispunjavali svaku želju. Ja sam im to vračala peticama i primjernim vladanjem . U takvim, idiličnim odnosima stigla sam i do kraja srednje škole. Tada u moj život ulazi Arijan .Bila sam u dvorištu kada je projurio na motoru. Zaustila sam da opsujem ,kažem da je kreten, a on je stao i okrenuo se….Bila je to ljubav na prvi pogled. Već sutradan smo izašli na kafu i započeli romansu. U njemu sam našla veliku podršku. Tjerao meda učim, bio mi je prijatelj, savjetnik. Uz njega sam uvijek bila na dobitku. Uz njegovu pomoć upisala sam i Filozofski fakultet u Sarajevu, bila uzorna studentica.Sto0ga , nisam se stidjela kada sam ga predstavila roditeljima. Svidjeli su se jedni drugima. Prošle godine smo se i zaručili , najavili svadbu u septembru iste godine. Ali , dan poslije zaruka više ništa nije bilo isto….
Probudila sam se mrzovoljna, umorna , bezvoljna.Vjerovatno sam doživjela veliko uzbuđenje pa je zbog toga , mislila sam. Ali, ni narednog se nisam osječala bolje.Tada nisam znala kako me đavo polako uzima pod svoje, muti mi razum , a kasnije tjera da činim nerazumna djela. Prolazili su dani a moje stanje je bivalo sve gore. Roditelji su me stalnim pitanjima šta se dešava, dovodili do ludila.Počeli su da mi smetaju , a i Arijana sam sve teže podnosila u svojoj blizini. Svaki njegov pokret, uzdah i dodir su mi smetali. Počela sam da sumnjam u njegovu vjernost…..
LJUBOMORNA DRUGARICA
Tišina sobe najviše mi je prijala. Danima sam sjedila i plakala.Osječala sam kako su se svi urotili protiv mene.Nekako baš u to vrijeme i moj tata se teško razbolio.Bila sam uvijek vezana za njega, ali njegova bolest me nije zabrinula. Sve to je majka primjetila i jednog dana me uz molbe, kasnije i prijetnje prisilila da posjetimo ljekara.Kada je on rekao da sam zdrava potpuno, jadna žena nije znala šta dalje da radi sa mnom.
dan vjenčanja se bližio i sve više bio upitan. U dubini sebe sam osječala da sa mnom nešto ne štima, pa sam poslušala prijateljicu koja me savjetovala da posjetim vidovnjakinju Ninu. Željela sam saznati da li moj Arijan ima drugu, zbog čega mi se sve ovo dogadza? Zaprepastila sam se kako je Nina znala sve o mom životu. rekla je da je crna magija kriva za moje ponašanje prema voljenim osobama. Drugarica koja je bila ljubomorna na moju vezu htjela je da me rastavi od Arijana.
Nina je sa mene svojim ritualima skinula magiju za petnaest dana.Od početka avgusta prošle godine ponovo sam sretna. Vjenčanje se održalo na zakazani dan. Arijan i ja danas uživamo u skladnom braku, završila sam fakultet, odlučili smo proširiti porodicu….
Nina
Svojim urođenim daromprepoznaje i otklanja negativnu energiju, skida zlo s čovjeka i vraća mir,slogu , harmoniju u domove i ljudska srca.
KONSULTACIJE MOŽETE ZAKAZATI NA BROJ 0038761800137
RADI NA DALJINU…..

vidovitanina
uspješna u predviđanju onog što vas očekuje sutra otkrivanju i otklanjanju negativne energije ČINI VAM SE DA SE TLO RUŠI POD NOGAMA?ŽELJELI BISTE UČINITI NEŠTO KAKO BI SE OSJEČALI BOLJE A NE ZNATE ŠTO?NE GUBITE NADU I PODIGNITE GLAVU NINA ZNA ODGOVORE NA VAŠA PITANJA.

Komentariši