SLAGANJE PARTNERA PO BIORITAMSKOM BROJU -SINASTRIJA

Slaganje po bioritamskim, brojevima
Dešifrujte kompatibilnost dvije osobe u vezi:
Bioritamski broj nam govori o svakodnevnom ponašanju osobe,njen temperamet kao i način ponašaja kada stupa u interakciju sa svojom okolinom .pojasniću odnos dvije osobe u globalu po njihovim bioritamskim brojevima .
Bioritamski broj se dobije tako što saberemo dan i mjesec rođenja napr: 31 10 1964 -ovdje je bioritamski broj 31+10=41=4+1=5
da bismo dobili zajednički bioritamski broj saberemo bioritamske brojeve partnera i svedemo na jednocifren broj .
Slaganje istih bioritamskih brojeva :
Zbir 2 (1+1)-ovo je odnos dva rivala , oboje su tvrdoglavi i u ovoj vezi da bi opstala treba da popusti jedan od partnera , ato je obično onaj sa slabijim sudbinskim brojem .
Zbir 4 (2+2)-ovaj odnos nosi teškoče u odnosima jer je ovo dobra kombinacija za posao i druženje ali ne i za ljubav .
Zbir 6 (3+3)-ovdje ima mnogo lažnih obečanja i planova a oboje ostaju pasivni i ne ispunjavaju obečano,tako da ova veza s vremenom puca i partneri traže zadovoljstvo u naručju drugih .
Zbir 8 (4+4)-ovo je dosta skladan odnos ,gdje je akcenat na seksu ,jer ljubav nije jača strana u ovom odnosu .
Zbir 1 (5+5)-u ovom odnosu oba partnera zahtjevaju mnogo slobode i svaki od njih ima neki svoj mali svjet , ne podnose ograničenja pa je za ovu vezu potrebno bezgranično povjerenje .
Zbir 3 (6+6)-ovaj dodnos donosi slaganje i razumjevanje kao i ljubav ,zajedničke poduhvate koji sadrže veliku dozu humanosti .
Zbir 5 (7+7)-ovo je dobro za avanture kao za sve vrste poslovnih odnosa ali nikako za romatične veze,jer oboje su preosjetljivi .
Zbir 7 (8+8) – ovo nije veza za trajanje jer zajednički interes im je samo za sex,dobar poslovni odnos.
Zbir 9 (9+9)-oba partnera su tvrdoglavi pa ima dossta turbulencija ali na kraju ipak nadzu zajednički jezik .dobro se razumiju.
Slaganje različitih bioritamskih brojeva:
Zbir 1-Dosta uspješna veza jer poštuju dogovoreno,tako da mogu dugo opstati zajedno
Zbir 2-u ovoj vezi ima dosta promjenjivosti i turbulencija jer ona traži prilagodzavanje jednog od parnera obično onog ko ima slabiji bioritamski broj .
Zbir 3- Sreća vlada ovom vezom ali ima i dosta promljenjivosti ,snažne turbulencije emocija .
Zbir 4 -stabilna i proračunata veza , čvrsto na zemlji i teško je šta može narušiti .
Zbir 5 – neopterečćena veza koja zahtjeva povjerenje , mada partneri u ovoj vezi obično ne opterečuju jedno drugo i nakon prekida ostaju u dobrim odnosima jer ovakva veza ne ostavlja ožiljke .
Zbir 6 -veza zajedništva i ljubavi sa mnogo sklada medzu partnerima, ponekad im bude dosadno koliko se dobro slažu .
Zbir 7 -dabi opstali u ovoj vezi potrebna je velika iskrenost medzu partnerima jer ova veza nosi dosta napora i nervoze u svakodnevnim stvarima . Jako dobra za intelektualnu i filozofsku sveru .
Zbir 8 -ovdje je jaka strast i seksualna privlačnost , postoji sklad a ako dodze do braka ovakva veza donosi i materijalnu sigurnost.
Zbir 9 -ovdje ima mnogo razmirica koje mogu i eskalirati ali na kraju ipak nadzu pozitivno rješenje .

vidovitanina
uspješna u predviđanju onog što vas očekuje sutra otkrivanju i otklanjanju negativne energije ČINI VAM SE DA SE TLO RUŠI POD NOGAMA?ŽELJELI BISTE UČINITI NEŠTO KAKO BI SE OSJEČALI BOLJE A NE ZNATE ŠTO?NE GUBITE NADU I PODIGNITE GLAVU NINA ZNA ODGOVORE NA VAŠA PITANJA.

Komentariši