SEKSUALNOST PO SUDBINSKOM BROJU

Seksualnost po sudbinskom broju:
subinski broj dobijemo kada saberemo se cifre datuma rođenja napr. 3 5 1967 = 3+5+1+9+6+7=31= 3+1=4
broj 1-ovo su osobe koje vole da dominiraju u svemu pa tako i u sexu.Dosta agresivni kao ljubavnici i dominantni , vole kada oni vode igru.Strastveni i vole eksperimentisati na seksualnom planu.
broj 2-osobe spremne da se prilagođavaju u životu pa tako i u sexu . prepuštaju vodstvo partneru sve u cilju uskladzivanja u krevetu .Romantični ,elegantni ipmalo pasivni kada je sex u pitanju .
broj 3-ovo su dosta nezrele osobe kada je sex u pitanju ., za njih je on izvor sreće i ostvarenja fantazija. Za njih je sex dnevna potreba .
broj 4-dosta tradicionalne osobe koje znaju biti jako zatvorene kad je sex u pitanjuali isto tako znaju iči od romantike do surovosti u krevetu .
broj 5-ove osobe su privlačne suprotnom polu , to su divlji ljubavnici koji vole da eksperimentišu i upoznaju nove dubine i tajne sexa.
broj 6-za ove osobe sex je ostvarenje porodice ili produžavanje potomstva , dakle za njih je sex pozadina za neku njihovu ideju ili impuls .kod njih se javlja generalno nezadovoljstvo.
broj 7-ove osobe se po pitanju sexa dopadaju same sebi ,kod njih postoji dosta jaka potreba za zadovoljavanjem svojih potreba pa tako često znaju i mastrubirati.
broj 8-njima je sex jao važan tako da znaju pretjerati sa brojem seksualnih partnera . sex kao opsesija koja im uz novac donosi osječaj moći.
broj 9-dosta suptilne u sexu, tajni sex se veže za ovaj broj ,kao i to da ove osobe mogu sex koristiti kao lijek protiv anksioznosti .

vidovitanina
uspješna u predviđanju onog što vas očekuje sutra otkrivanju i otklanjanju negativne energije ČINI VAM SE DA SE TLO RUŠI POD NOGAMA?ŽELJELI BISTE UČINITI NEŠTO KAKO BI SE OSJEČALI BOLJE A NE ZNATE ŠTO?NE GUBITE NADU I PODIGNITE GLAVU NINA ZNA ODGOVORE NA VAŠA PITANJA.

Komentariši